Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вочковецька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26431909) був реорганізований і увійшов до складу Волочиської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Вочківці
Волочиський район, Хмельницька область

Святкували день села

     День народження села – особливе свято, яке об’єднує всіх хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. 14 листопада відбулось це усвято у с.Вочківці.

     Сільський голова Щирба Н.В. привітала земляків та подякувала усім мешканцям Вочковець, які наполегливо дбають про те, аби їхнє рідне село з кожним роком ставало все гарнішим, а люди жили добротніше. В своєму виступі Наталія Володимирівна побажала злагоди і добробуту в родинах, віри у щасливе майбутнє. Всі присутні хвилиною мовчання вшанувати пам’ять тих, хто віддає життя, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

   

      Представник районної ради Степанюк І.А. привітала всіх зі святом села та вручила почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради депутату сільської ради Пастух А.Г., активному жителю села Мельнику В.В. та приватному підприємцю Липі Т.І.

   

      На свято завітали також представники благодійного фонду Сергія Лабазюка «Завжди поруч» В.М.Мазур та депутат районної ради В.О. Петрук. Вони побажали громаді процвітання, впевненості в завтрашньому дні, миру та злагоди та надали  грошову допомогу церковній громаді.

         

      Із святом села привітала всіх присутніх заступник генерального директора «Волочиськ-агро» Л.П.Адамчук та подарувала цінні подарунки довгожителям та наймолодшим жителям села, найстаршим сімейним парам, які примножують кращі традиції села,  ветеранам і трудівникам полів.

     По завершенні свята всіх присутніх пригостили запашним короваєм.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua